CAMERA

Camera se implicată în consultările privind legea referitoare la energiile regenerabile

Impreuna cu mai multe companii franceze interesate, Camera urmărește îndeaproape consultările care vizează modificarea legii energiilor regenerabile.

Mai multe companii franceze din sectorul energiei regenerabile sunt interesate de Republica Moldova si de câțiva ani și sunt gata să investească în proiecte majore.

Pe parcursul ultimilor ani, Camera a însoțit aceste companii la numeroase întâlniri cu autoritățile sau administrațiile moldovenești, în special cu cele responsabile de sectorul energetic.

Având în vedere importanța investițiilor de făcut și natura lor particulară, autoritățile moldovenești  au demarat un proces de modificare a Legii 10/2016 privind promovarea utilizării energiei din surse regenerabile.

CCI Franta Moldova participă la consultările publice care au fost lansate în aprilie. Observații și propuneri, formulate pe baza opiniilor experților din sector, au fost transmise autorităților moldovenești, iar consultările trebuie să continue până la adoptarea legii, în mod normal în a doua jumătate a anului.

 

 

 

 

 

 

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !