CAMERA

CCI Franța Moldova a primit o delegație de membri ai CCI Nice Côte d’Azur

S-au stabilit contacte utile între companii din regiunea Coastei de Azur și companii moldovenești sau franceze stabilite în țară.

În data de 23 iunie, CCI Franța Moldova a găzduit reprezentanți ai mai multor companii franceze, membre ale CCI Nice Côte d'Azur care desfășurau o misiune de prospectare în Republica Moldova.

Această misiune a fost condusă de Christophe GAMON, președintele comisiei internaționale la CCI Nice Côte d'Azur. Aceasta a fost organizată la inițiativa lui  Lilian MORARU, Consul General al Republicii Moldova în Provence-Alpi-Coasta de Azur, Occitania, Nouvelle Aquitaine, Auvergne-Rhône-Alpes și Corsica și a Angelei GOLOVCO, Cabinet de conseil Ouest-Est.

Delegația a fost întâmpinată la sediul Camerei de Anthony MAUGER, membru al Consiliului de Administrație și Adrian CIBOTARU, director executiv care a prezentat locul Franței în Republica Moldova în materie de investiții și comerț, precum și serviciile  de sprijin pentru companiile franceze propuse de către Cameră.

Mai mulți reprezentanți ai companiilor franceze - Jean VASSEUR, Steve SCHNEIDER, Jean-Louis DURAND - membri ai Camerei, prezenți de câțiva ani pe piața moldovenească, au putut, de asemenea, să discute cu delegația franceză și să vorbeasca despre interesul pentru companii franceze să se intereseze de Moldova.

Această vizită este o oportunitate de a aminti că CCI Franța Moldova face parte dintr-o rețea vasta care reunește CCI France International și CCI France. Această rețea reunește aproape 4 milioane de companii din Franța și din întreaga lume.

Această calitate de membru este un atu pentru dezvoltarea prezenței economice franceze și a comerțului dintre cele două țări.

Companiile din regiunea Nisa au putut stabili câteva contacte utile cu companiile moldovenești în cadrul acestei misiuni. Unele ar trebui să ducă rapid la semnarea contractelor de colaborare. 

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !