Bilantul evenimentului

Timac Agro East sărbătorește 10 ani de prezență în Moldova

Camera de Comerț a fost reprezentată pentru a sărbători împlinirea a 10 ani de la prezența în Moldova a Timac Agro East.

Președintele CCI Franța Moldova, Emmanuel SKOULIOS, a fost invitat pe 25 mai pentru a marca, în cadrul unui eveniment de amploare,  cea de-a 10-a aniversare a prezenței în Republica Moldova a Timac Agro și a Grupului Roullier.

Reprezentanți ai sectorului agricol moldovenesc și clienți ai Timac Agro East au fost prezenți în mare numar, dovada a activitatii susținute și în continuă creștere a acestei companii franceze care are succes și continuă să se dezvolte în Moldova.

Este un element de satisfacție care dovedește, în general, dinamica prezenței economice franceze în Republica Moldova, în special în sectoarele care contribuie la consolidarea sau modernizarea sectorului agricol moldovenesc.

Aceasta este o provocare majoră pentru Republica Moldova dar și pentru Europa în contextul particular al crizei ucrainene, dar și în cel al schimbărilor climatice.

A produce mai mult și a produce mai bine este, prin urmare, o necesitate.

În acest sens, sfaturile și expertiza angajaților unui grup internațional precum Grupul Roullier, lider mondial în inovație în domeniul nutriției solului, proximitatea echipelor Timac Agro EastAgro cât mai aproape de fermierii moldoveni și producătorii, sunt un atu.

Vocația CCI FRANCE MOLDAVIE este de a promova companii franceze de succes. Misiunea sa este de asemenea să facă cunoscut acest lucru pentru a interesa și alte companii franceze să se intereseze de piața moldovenească.

Oportunitatea pentru președintele Camerei de a sublinia importanța prezenței franceze și a expertizei acesteia în agricultură, viticultură, cu producători de utilaje din sector, în domeniul agroalimentar sau chiar companii care pot însoți sectorul  agricol local în dezvoltarea acestuia. Există, fără îndoială, proiecte comune de realizat pentru a o promova și mai mult și pentru a sprijini dezvoltarea agriculturii și a sectorului agroalimentar din Moldova.

Mulțumiri Dlui Adrian DRAGAN, CEO Timac Agro East pentru invitația sa la acest eveniment și felicitări tuturor echipelor sale, din Moldova, România și Ucraina.

Camera este încântata să numere această companie minunată printre membrii săi.

 

MAI MULTE ACTUALITĂȚI

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperiți spațiul rezervat membrilor !